Hírek

A Déli Nyitás sikertörténeteként jellemezte a Kolumbiába látogató Kövér László az Országgyűlés elnöke Kolumbia és Magyarország kapcsolatát

Bogotá/Budapest, 2018. november 7., szerda (MTI) - Kolumbia és Magyarország kapcsolatainak alakulását a déli nyitás sikertörténeteként jellemezte Kövér László, az Országgyűlés elnöke Bogotában - tájékoztatta a dél-amerikai látogatáson tartózkodó házelnök sajtóirodája szerdán az MTI-t.
Tovább

Elindult Kolumbiában a European Trust Fund for Colombia által finanszírozott 2,5 millió euro értékű magyar-kolumbiai közös vidékfejlesztési, reintegrációs projekt.

2018. november 6-án, a Dél-Amerikai körútön tartózkodó dr. Kövér László országgyűlési elnök jelenlétében, Magyarország Bogotái Nagykövetségén ünnepélyes keretek között útjára indították a kolumbiai konszolidációt és az ország fejlesztését támogató EU Vagyonkezelői Alapból finanszírozott magyar-kolumbiai közös projektet.
Tovább

A Kolumbiai Nemzeti Múzeumban tartotta nemzeti ünnepi fogadását a Magyar Nagykövetség

Nagykövetségünk újranyitásának első évfordulóján a Bogotái Nemzeti Színházban, közel 300 vendég előtt tartottunk megemlékezést az 1956-os forradalomról.
Tovább

Nagyköveti látogatás az Árpádházi Szent Erzsébetről elnevezett bogotái iskolában.

Endreffy Lóránd nagykövet és Serfőző Adrienn elsőbeosztott látogatást tett az Árpádházi Szent Erzsébetről elnevezett bogotái általános és középiskolában.
Tovább

Fejes Krisztina zongoraművész mesterkurzusa az Universidad de los Andes-en - 2018. október 24.

A nagykövetség szeretettel ajánlja figyelmébe az érdeklődőknek Fejes Krisztina zongoraművész mesterkurzusát az Universidad de los Andes-en.
Tovább