Hírek

Magyarország az Eurocine Fesztivál díszvendége

Idén Magyarország lesz a díszvendége az immár 24. alkalommal megrendezésre kerülő Eurocine filmfesztiválnak, Kolumbia és Latin-Amerika egyik legnívósabb és legnépszerűbb filmseregszemléjének.
Tovább

Nemzeti ünnepi fogadás a magyar kolónia tiszteletére

A nemzeti ünnepi fogadásunkat 2018. március 14-én tartottuk meg a bogotái magyar nagykövetségen.
Tovább

A Nagykövetségre látogatott Jorge Andrés Carrillo Cardoso, a Lakásügyi, Város- és Területfejlesztési Minisztérium vízügyi miniszterhelyettese

A Magyarország és Kolumbia közötti vízipari együttműködés lehetőségeinek megvitatására 2018. március 9. – én nagykövetségünkre látogatott Jorge Andrés Carrillo Cardoso vízügyekért felelős miniszterhelyettes.
Tovább

A nagykövetségre látogatott Rafael Pardo miniszter, posztkonfliktus, biztonságpolitika és emberi jogokért felelős elnöki különmegbízott

Endreffy Lóránd nagykövet meghívására november 8-án a nagykövetségre látogatott Rafael Pardo miniszter, posztkonfliktus, biztonságpolitika és emberi jogokért felelős elnöki különmegbízott.
Tovább

Ösztöndíjak a Csendes-óceáni Szövetség diákjainak

A Csendes-óceáni Szövetség (AdP) egyetemi tanulmányi platformján kiírásra került a Magyarország által az AdP tagállamainak országonként felajánlott 2-2 vízügyi ösztöndíj.
Tovább