Hírek

Fiatal kolumbiai úszók látogattak Magyarországra a két ország közti sportdiplomáciai együttműködés keretében

A Magyarország és Kolumbia külügyminisztériumai között 2017 októberében aláírt kulturális- és sportdiplomáciai együttműködés keretében 2018. november 11-20. között hátrányos helyzetű fiatal sportolók látogattak hazánkba.
Tovább

A Déli Nyitás sikertörténeteként jellemezte a Kolumbiába látogató Kövér László az Országgyűlés elnöke Kolumbia és Magyarország kapcsolatát

Bogotá/Budapest, 2018. november 7., szerda (MTI) - Kolumbia és Magyarország kapcsolatainak alakulását a déli nyitás sikertörténeteként jellemezte Kövér László, az Országgyűlés elnöke Bogotában - tájékoztatta a dél-amerikai látogatáson tartózkodó házelnök sajtóirodája szerdán az MTI-t.
Tovább

Elindult Kolumbiában a European Trust Fund for Colombia által finanszírozott 2,5 millió euro értékű magyar-kolumbiai közös vidékfejlesztési, reintegrációs projekt.

2018. november 6-án, a Dél-Amerikai körútön tartózkodó dr. Kövér László országgyűlési elnök jelenlétében, Magyarország Bogotái Nagykövetségén ünnepélyes keretek között útjára indították a kolumbiai konszolidációt és az ország fejlesztését támogató EU Vagyonkezelői Alapból finanszírozott magyar-kolumbiai közös projektet.
Tovább

A Kolumbiai Nemzeti Múzeumban tartotta nemzeti ünnepi fogadását a Magyar Nagykövetség

Nagykövetségünk újranyitásának első évfordulóján a Bogotái Nemzeti Színházban, közel 300 vendég előtt tartottunk megemlékezést az 1956-os forradalomról.
Tovább

Nagyköveti látogatás az Árpádházi Szent Erzsébetről elnevezett bogotái iskolában.

Endreffy Lóránd nagykövet és Serfőző Adrienn elsőbeosztott látogatást tett az Árpádházi Szent Erzsébetről elnevezett bogotái általános és középiskolában.
Tovább