Hírek

Szakértői találkozó a Visegrádi Csoport és a Csendes-óceáni Szövetség között

Első alkalommal találkozott szakértői szinten a Visegrádi Csoport és a Csendes-óceáni Szövetség 2018. június 5-én Budapesten.
Tovább

Megkezdődött Putumayóban az EU Trust Fund finaszírozásában megvalósítandó magyar-kolumbiai projekt előkészítése.

A European Trust Fund for Colombia keretein belül megvalósításra kerülő 2,5 millió euro értékű magyar-kolumbiai vidékfejlesztési, reintegrációs projekt előkészítése céljából a projektben résztvevő magyar intézmények és vállalatok képviselői Endreffy Lóránd nagykövet és Kanazirev Nikoletta külgazdasági attasé kíséretében június első hetében a projekt helyszínére, Putumayo tartományba utaztak.
Tovább

Nagykövetségünk első alkalommal vett részt a bogotái Nemzetközi Gasztronómiai, Kulturális és Kézműves Fesztiválon

A Bogotái Magyar Nagykövetség kiállítóként és szervezőként is részt vett június 3-án a Kolumbiába Akkreditált Diplomaták Házastársainak Szervezete (ACDAC) által rendezett Nemzetközi Gasztronómiai, Kulturális és Kézműves Fesztiválon.
Tovább

Magyar cégek részvétele Kolumbia nagyszabású vízipari kiállításán

Cartagena de las Indias városa adott otthont május 30. és június 1. között az ACODAL (Kolumbiai Egészségügyi és Környezeti Szövetség) vízipari kiállításnak.
Tovább

Budapestre látogatott Juan Manuel Santos Calderón, a Kolumbiai Köztársaság elnöke

Juan Manuel Santos Calderón, a Kolumbiai Köztársaság elnöke, 2018. május 11-én hivatalos látogatásra érkezett Magyarországra.
Tovább