Hírek

A kolumbiai és a perui külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter

Az Európai Unió-Latin-Amerika külügyminiszteri találkozó margóján Kolumbia és Peru külügyminiszterével, María Ángela Holguín Cuéllarral és Néstor Francisco Popolizio Bardalesszel tanácskozott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben.
Tovább

Szakértői találkozó a Visegrádi Csoport és a Csendes-óceáni Szövetség között

Első alkalommal találkozott szakértői szinten a Visegrádi Csoport és a Csendes-óceáni Szövetség 2018. június 5-én Budapesten.
Tovább

Megkezdődött Putumayóban az EU Trust Fund finaszírozásában megvalósítandó magyar-kolumbiai projekt előkészítése.

A European Trust Fund for Colombia keretein belül megvalósításra kerülő 2,5 millió euro értékű magyar-kolumbiai vidékfejlesztési, reintegrációs projekt előkészítése céljából a projektben résztvevő magyar intézmények és vállalatok képviselői Endreffy Lóránd nagykövet és Kanazirev Nikoletta külgazdasági attasé kíséretében június első hetében a projekt helyszínére, Putumayo tartományba utaztak.
Tovább

Nagykövetségünk első alkalommal vett részt a bogotái Nemzetközi Gasztronómiai, Kulturális és Kézműves Fesztiválon

A Bogotái Magyar Nagykövetség kiállítóként és szervezőként is részt vett június 3-án a Kolumbiába Akkreditált Diplomaták Házastársainak Szervezete (ACDAC) által rendezett Nemzetközi Gasztronómiai, Kulturális és Kézműves Fesztiválon.
Tovább