Hírek

A Külügyi és Külgazdasági Intézet igazgatóhelyettesének látogatása Bogotában

Dr. Nagy Sándor Gyula a Külügyi és Külgazdasági Intézet igazgatóhelyettese és vezető kutatója Bogotába látogatott 2019. május 29 – 31. között.
Tovább

Mobil egészségügyi állomás ünnepélyes átadása Riohachában

Endreffy Lóránd nagykövet 2019. május 28-án Riohachában, La Guajira tartomány fővárosában ünnepélyes keretek között átadta a Külgazdasági és Külügyminisztérium 50.000 eurós adományának felhasználásával kialakított mobil egészségügyi állomást.
Tovább

Látogatás a Kolumbiai Nemzeti Bank pénzjegynyomdájába

Az intézmény meghívására Endreffy Lóránd nagykövet és Kanazirev Nikoletta külgazdasági attasé több európai uniós nagykövet társaságában látogatást tettek a Kolumbiai Nemzeti Bank Pénzjegynyomdájában.
Tovább

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter panamai látogatása

Panamába látogat Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, ahol fogadja őt Juan Carlos Varela elnök, Nestor Gonzales kereskedelmi és ipari miniszter, Isabel de Saint Malo de Alvarado alelnök és külügyminiszter, továbbá José Domingo Ulloa Mendieta érsek
Tovább

Bogotába látogatott Novák Katalin államtitkár és Balog Zoltán miniszterelnöki biztos

A Political Network for Values III. transzatlanti konferenciáján a szervezet elnökének meghívására Novák Katalin családügyi államtitkár és Balog Zoltán miniszterelnöki biztos a magyar családpolitika irányvonalairól, eredményeiről és a konzervatív értékek megerősítéséről tartottak előadást.
Tovább