Hírek

Hátrányos helyzetű fiatal kolumbiai sportolók látogatása a nagykövetségen

Budapestre indulásuk napján nagykövetségünkre látogatott az a kilenc kolumbiai fiatal, akik a Magyarország és Kolumbia külügyminisztériumai között 2017 októberében aláírt kulturális és sportdiplomáciai együttműködés keretében hazánkban tölthetnek két hetet.
Tovább

Nagy sikerű koncertet adott a Romengo együttes Bogotában

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően a Romengo együttes és Lakatos Mónika voltak a magyarországi vendégei az idei bogotái Jazz al Parque fesztiválnak, amelynek három napján 37 ezren vettek részt. A zenekar 2019. szeptember 13-án adott nagy sikerű koncertet a Bronx Distrito Creativo-ban
Tovább

A Romengo és Lakatos Mónika a bogotai Jazz al Parque Fesztiválon

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően idén a Romengo és Lakatos Mónika lesz a magyar vendége a bogotái Jazz al Parque Fesztiválnak. A zenekar 2019. szeptember 13-án, 16:30-kor ad koncertet Bogotában a fesztivál keretén belül, a Bronx Distrito Creativo-ban (Cra. 15 Bis #9a-2 a). A koncertre a belépés ingyenes.
Tovább

Magyarország volt a díszvendége az Expovinos-nak, Latin-Amerika egyik legjelentősebb borkiállításának.

Hazánk volt a díszvendége július 31. és augusztus 3. között az EXPOVINOS 2019 borkiállításnak Kolumbiában, melyet immár 14. alkalommal szervezett meg az ÉXITO csoport, Kolumbia vezető szupermarket hálózata.
Tovább

A Dél-Amazónia Fenntartható Fejlődéséért felelős Társaság – Corpoamazonia szakértői a #SERPUTUMAYO projekt keretén belül Magyarországra érkeztek szakmai tapasztalatcserére

A Dél-Amazónia Fenntartható Fejlődéséért felelős Társaság – Corpoamazonia szakértői a #SERPUTUMAYO projekt keretén belül 2019. július 14-e és 27-e között Magyarországra utaztak szakmai tapasztalatcserére.
Tovább