Hírek

Bogotába látogatott Novák Katalin államtitkár és Balog Zoltán miniszterelnöki biztos

A Political Network for Values III. transzatlanti konferenciáján a szervezet elnökének meghívására Novák Katalin családügyi államtitkár és Balog Zoltán miniszterelnöki biztos a magyar családpolitika irányvonalairól, eredményeiről és a konzervatív értékek megerősítéséről tartottak előadást.
Tovább

Pályázati felhívás a Balassi Nyári Egyetemen való részvételre

A Külgazdasági és Külügyminisztérium ösztöndíjpályázata a Balassi Nyári Egyetemen való részvételre.
Tovább

Halálos áldozatokat követelő merénylet Bogotában

Tájékoztatjuk a Kolumbiában tartózkodó magyar állampolgárokat, hogy 2019 január 17-én délelőtt gépkocsiba rejtett pokolgép robbant az Escuela de Cadetes de Policía General Francisco de Paula Santander rendőrakadémián.
Tovább

Fiatal kolumbiai úszók látogattak Magyarországra a két ország közti sportdiplomáciai együttműködés keretében

A Magyarország és Kolumbia külügyminisztériumai között 2017 októberében aláírt kulturális- és sportdiplomáciai együttműködés keretében 2018. november 11-20. között hátrányos helyzetű fiatal sportolók látogattak hazánkba.
Tovább

A Déli Nyitás sikertörténeteként jellemezte a Kolumbiába látogató Kövér László az Országgyűlés elnöke Kolumbia és Magyarország kapcsolatát

Bogotá/Budapest, 2018. november 7., szerda (MTI) - Kolumbia és Magyarország kapcsolatainak alakulását a déli nyitás sikertörténeteként jellemezte Kövér László, az Országgyűlés elnöke Bogotában - tájékoztatta a dél-amerikai látogatáson tartózkodó házelnök sajtóirodája szerdán az MTI-t.
Tovább