Hírek

A Romengo és Lakatos Mónika a bogotai Jazz al Parque Fesztiválon

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően idén a Romengo és Lakatos Mónika lesz a magyar vendége a bogotái Jazz al Parque Fesztiválnak. A zenekar 2019. szeptember 13-án, 16:30-kor ad koncertet Bogotában a fesztivál keretén belül, a Bronx Distrito Creativo-ban (Cra. 15 Bis #9a-2 a). A koncertre a belépés ingyenes.
Tovább

Magyarország volt a díszvendége az Expovinos-nak, Latin-Amerika egyik legjelentősebb borkiállításának.

Hazánk volt a díszvendége július 31. és augusztus 3. között az EXPOVINOS 2019 borkiállításnak Kolumbiában, melyet immár 14. alkalommal szervezett meg az ÉXITO csoport, Kolumbia vezető szupermarket hálózata.
Tovább

A Dél-Amazónia Fenntartható Fejlődéséért felelős Társaság – Corpoamazonia szakértői a #SERPUTUMAYO projekt keretén belül Magyarországra érkeztek szakmai tapasztalatcserére

A Dél-Amazónia Fenntartható Fejlődéséért felelős Társaság – Corpoamazonia szakértői a #SERPUTUMAYO projekt keretén belül 2019. július 14-e és 27-e között Magyarországra utaztak szakmai tapasztalatcserére.
Tovább

Expovinos Borfesztivál 2019

Magyarország lesz a 2019-es Expovinos borkiállítás díszvendége
Tovább

Magyar részvétel a bogotái gasztronómiai és kulturális fesztiválon

Nagykövetségünk három standdal vett részt a Diplomata Feleségek Szövetsége szervezésében éves rendszerességgel tartott jótékonysági rendezvényen.
Tovább