Hírek

Magyarország volt a díszvendége az Expovinos-nak, Latin-Amerika egyik legjelentősebb borkiállításának.

Hazánk volt a díszvendége július 31. és augusztus 3. között az EXPOVINOS 2019 borkiállításnak Kolumbiában, melyet immár 14. alkalommal szervezett meg az ÉXITO csoport, Kolumbia vezető szupermarket hálózata.
Tovább

A Dél-Amazónia Fenntartható Fejlődéséért felelős Társaság – Corpoamazonia szakértői a #SERPUTUMAYO projekt keretén belül Magyarországra érkeztek szakmai tapasztalatcserére

A Dél-Amazónia Fenntartható Fejlődéséért felelős Társaság – Corpoamazonia szakértői a #SERPUTUMAYO projekt keretén belül 2019. július 14-e és 27-e között Magyarországra utaztak szakmai tapasztalatcserére.
Tovább

Expovinos Borfesztivál 2019

Magyarország lesz a 2019-es Expovinos borkiállítás díszvendége
Tovább

Magyar részvétel a bogotái gasztronómiai és kulturális fesztiválon

Nagykövetségünk három standdal vett részt a Diplomata Feleségek Szövetsége szervezésében éves rendszerességgel tartott jótékonysági rendezvényen.
Tovább

Kolumbiába látogatott a Budapesti Vízművek nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója

Bencze Tamás a Fővárosi Vízművek. Zrt. nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója 2019.05.23-2019.06.03 között szakértői látogatást tett Bogotában, ahol tárgyalt többek között az Aguas de Bogota (Bogotai Vízművek) és a CAR Cundinamarca (Cundinamarca régió környezeti hatósága) vezetőivel.
Tovább